Unieke collectie behang voor verschillende kamers | Wonderwall
  • Gratis verzending
  • Unieke ontwerpen
  • Altijd op maat gemaakt

Kamers

Welke ruimte in huis je ook wilt gaan behangen, met onze enorme collectie behangontwerpen is er altijd wel een print te vinden die aansluit bij jouw woonwensen en smaak. Behang is terug van weggeweest. Waar vroeger een heel huis in één en dezelfde print werd gehuld, wordt behang nu echt gezien als toevoeging. Door één enkele muur te behangen, kun je een ruimte volledig nieuw leven inblazen en voorzien van een persoonlijke touch. Het is echt de ideale manier om sfeer te creëren in elke ruimte.

Wil je een knusse en rustgevende sfeer in de slaapkamer? Ga dan voor een rustig patroon met warme tinten. Heb je een saaie witte muur in de woonkamer? Durf dan te kiezen voor een kleurrijke eyecatcher waar je niet omheen kunt! Slaapkamer behang en woonkamer behang liggen misschien het meest voor de hand als kamers om te gaan behangen, maar ook de muren van je hal, keuken of toilet kun je prima van behang voorzien. Laat je inspireren door Wonderwall!

Bekijk naast onze kamers ook eens onze andere collecties behang zoals vintage behang, dieren behang of bloemen en planten behang. Daarnaast hebben we ook nog andere uitgebreide behangcollecties!