Behangservice - Behang aangebracht door onze specialist | Wonderwall
  • Gratis verzending
  • Unieke ontwerpen
  • Altijd op maat gemaakt

Behangservice

Behangen is even een klusje, maar met behulp van ons overzichtelijke stappenplan en een paar nuttige tips is het voor bijna iedereen goed te doen. Zie je het toch niet zitten om zelf te behangen of heb je er geen tijd voor? Maak dan gebruik van onze behangservice en laat je compleet ontzorgen. Onze behangspecialisten plakken het behang vakkundig op je muur. En jij bent verzekerd van een perfect resultaat!

Muur behangklaar

Om ervoor te zorgen dat onze behangers direct aan de slag kunnen, moeten de te behangen muur of muren behangklaar zijn. Hou rekening met de volgende voorwaarden:

Ben je niet thuis als onze behangers op het afgesproken tijdstip arriveren of voldoet de muur niet aan de bovenstaande voorwaarden? Dan kunnen onze behangers de werkzaamheden niet uitvoeren. We brengen dan wel 50% van het offertebedrag in rekening. Een afspraak kosteloos afzeggen kan tot 48 uur van tevoren.

Twijfel je of je muur behangklaar is? Stuur ons dan wat foto’s, zodat wij dit kunnen beoordelen.

Gebruik maken van onze behangservice

Kies jij voor gemak en wil je gebruik maken van onze behangservice? Geef dit dan aan tijdens het bestellen (dit kan in het opmerkingenveld) of stuur e-mail naar info@wonderwall.nl. Je ontvangt dan binnen 2 werkdagen een offerte van ons. Ga je hiermee akkoord? Dan bellen we je zo snel mogelijk om een afspraak in te plannen.