Creëer jouw eigen behang op maat | Wonderwall
  • Gratis verzending
  • Unieke ontwerpen
  • Altijd op maat gemaakt

Creëer jouw eigen behang

Maak een behang dat jou vertegenwoordigt en volledig past op jouw muur. Voor een eigen behang op maat biedt Wonderwall verschillende mogelijkheden. Zo kan je kiezen uit de volgende opties: Het uploaden van jouw eigen foto, gebruik maken van onze ontwerpservice of bekijk onze beeldbank voor allerlei soorten foto’s en ontwerpen.

Upload jouw eigen foto en heb volledig de vrijheid om hier een passend fotobehang op maat van te maken. Met onze editor maak je jouw foto volledig passend op basis van de benodigde afmetingen, maar kan je ook jouw foto spiegelen, in- of uitzoomen en nog veel meer!

Maak gebruik van onze ontwerpservice wanneer je een uniek idee hebt voor jouw eigen behang en hulp kunt gebruiken om dit grafisch uit te laten werken. Bijna alles is hierin mogelijk! Wij zoeken de juiste beelden en passen deze zo nodig aan om aan jouw wens te voldoen.

Binnen onze beeldbank kan je zelf geheel vrijblijvend verschillende beelden vinden voor jouw eigen behang op maat. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een zoekwoord invullen en vervolgens kiezen voor het beeld wat aansluit op hetgeen wat jij zoekt. Ook hier kan je met onze editor het beeld volledig naar wens aanpassen!