• Gratis verzending
  • Unieke ontwerpen
  • Altijd op maat gemaakt

Veelgestelde vragen

Welke afmeting moet ik aanhouden bij het configureren van mijn behang?

Wij adviseren een marge van 10 cm in de hoogte en breedte aan te houden. Dit betekend dat u bij uw bestelling de maat voor de muur met 10 cm in de hoogte en breedte verhoogt. In de praktijk komt het vaak voor dat de muren niet helemaal haaks zijn. Met de marge voorkomt u een mogelijk te kort en dus ook een mogelijk overgebleven witte rand.

Welke voorbereidingen moet ik treffen voordat ik het behang ga plaatsen?

Welk gereedschap en materialen heb ik nodig om het behang aan te brengen?

Hetgeen wat je minimaal aan gereedschap en materialen nodig bent is: Een hobbymes/breekmes, schaar, rolmaat, potlood, snijlineaal, blokwitter of roller, schone verfkwast, behangspatel/borstel, nadenroller, emmer, spons/doek en afdek plastic. De meeste bouwmarkten hebben verschillende behang sets in hun assortiment.

Welke behanglijm heb ik nodig?

Vliesbehanglijm in poedervorm of een kant en klare vorm die in emmers wordt verkocht.

Hoe ga ik om met deuren, ramen, hoeken, stopcontacten en lichtknoppen?

Lees onze behang intructie in de verpakking bij uw bestelling of via onze behang instructie pagina.

Wat zijn de verzendkosten?

Verzending is bij Wonderwall altijd geheel gratis bij iedere bestelling.

Wat is de levertijd van het behang?

De standaard levertijd van ons behang is 5 tot 8 werkdagen.

Wat als de kwaliteit van het behang niet voldoet aan mijn verwachtingen?

Wonderwall vindt het uitermate belangrijk dat haar klanten tevreden zijn. Echter is productie van behang een geavanceerd proces en in zeldzame gevallen kunnen fouten ontstaan. Controleer altijd het behang voordat u het aanbrengt om er zeker van te zijn dat er geen productiefouten in zitten. Mocht u toch fouten vaststellen, neem dan contact met ons op voordat u begint met het aanbrengen.

Wonderwall kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor enige incidentele of gevolgschade, hoe dan ook ontstaan. Het is belangrijk dat het behang aangebracht wordt volgens onze behang instructie om ervoor te zorgen dat u het beste resultaat krijgt. We raden u ook aan de aanbevolen lijm voor vliesbehang te gebruiken.

Bij eigen ontworpen behang middels uw eigen foto, is de kwaliteit van de foto zeer bepalend voor het eindresultaat. Het is dan ook zaak om hiervoor een hoge kwaliteit foto te gebruken. Wonderwall kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het eindresultaat bij dit product.