Samenwerken als interieurstylist? | Wonderwall
  • Gratis verzending
  • Unieke ontwerpen
  • Altijd op maat gemaakt

Samenwerken als interieurstylist?

Zoveel mogelijk muren omtoveren tot een eyecatcher! Om dit te bereiken zijn wij altijd op zoek naar professionele samenwerkingen! Samen streven naar de mooiste muren én tevreden klanten. Ben jij een interieurstylist, wil je je klanten iets unieks bieden en maak je graag gebruik van behang? Door samen te werken met Wonderwall blijf jij je klanten verrassen!

Behang op maat gemaakt

De ontwerpers van Wonderwall denken graag met je mee en bieden creatieve oplossingen voor ieder project. Door onze grafische achtergrond zijn wij het gewend om toegepast te werken en oplossingen op maat te creëren. Denk hierbij aan:

Behang uit onze unieke collectie

Naast op maat gecreëerde prints door onze ontwerpers, kun je je klanten ook het behang uit onze unieke collectie bieden.

Dit kun jij je klanten bieden:

Als interieurstylist:

Behangspecialisten

Ons team staat altijd klaar om met je mee te denken en creatieve oplossingen te bieden om voor elke muur dat ene WAUW-effect te creëren. Desgewenst brengen de behangspecialisten van Wonderwall het behang ook vakkundig aan op de muur van jouw opdrachtgever. Jij bent verzekerd van een perfect resultaat!

Samen maken we alle muren een beetje mooier! Meld je via onderstaand formulier aan als stylist en we spreken elkaar snel!