Materiaal informatie | Wonderwall
  • Gratis verzending
  • Unieke ontwerpen
  • Altijd op maat gemaakt

Materiaal informatie

Veel behangsoorten zijn gemaakt van chemische en schadelijke stoffen die een negatieve impact hebben op het milieu. Wij willen jou graag een kwalitatief hoogwaardige én duurzame keuze bieden. Ons unieke behang wordt op maat voor jou gemaakt in Nederland en is 100% recyclebaar en PVC-vrij. Daarnaast is het ook nog eens brandwerend en met een vochtig doekje af te nemen. Je vindt bij ons twee soorten behang. Het grootste deel van onze collectie is gemaakt van mat vliesbehang zonder structuur. Enkele Unique Wonders en het behang van het merk Muance hebben een metallic glanseffect.

Mat vliesbehang

Zoals de naam al zegt heeft dit behang een matte uitstraling. Het is sterk, het scheurt of krimpt niet, en behangen is een fluitje van een cent. Je brengt de lijm direct aan op de muur in plaats van op het behang en hebt zelfs geen behangtafel nodig.

De specificaties van ons matte vliesbehang op een rijtje:

Vinylbehang met structuur

Op zoek naar behang met structuur? Kies dan voor onze prints op vinylbehang. Het structuur in het vinylbehang zorgt voor een verfijnde en luxueuze uitstraling. Bovendien is het behang super afwasbaar en daardoor niet alleen geschikt voor thuis maar ook voor openbare ruimtes zoals ziekenhuizen, scholen, en bedrijven.

De specificaties van ons vinylbehang op een rijtje:

Metallics

Het metallic assortiment in goud en zilver bied de mogelijkheid om een ​​prachtig metallic effect aan jouw behang toe te voegen. Met een metallic coating bovenop een vliesbehang tover je jouw behang om tot een échte eye-catcher!

De specificaties van onze metallics op een rijtje: