Behang toilet kopen | Unieke ontwerpen | Wonderwall
  • Gratis verzending
  • Unieke ontwerpen
  • Altijd op maat gemaakt

Toilet

Het kleinste kamertje van het huis wordt nog weleens vergeten als het gaat om styling. En dat vinden wij best zonde, want het is een veelbezochte plek in je huis. Met ons behang kan je op een eenvoudige manier je toilet een totaal andere uitstraling geven. Heb je een minimalistisch en rustig interieur? Dan kun je deze stijl natuurlijk ook toepassen in je toiletruimte. Maar het kan  leuk zijn om juist hier uit te pakken met een wat drukker behang en gedurfde prints. Heb je eenmaal de keuze gemaakt om je toilet te gaan behangen, dan zijn er heel wat opties. Je kunt bijvoorbeeld een muur van boven naar beneden behangen, maar er ook voor kiezen om de onderste helft van de muur te betegelen en alleen de bovenste helft te behangen. Breng je alleen behang aan op de muur achter het toilet? Of ga je ook de zijwanden behangen? Laat je inspireren door Wonderwall Wallcoverings. Het resultaat is vaak verrassend mooi!

Naast behang voor het toilet hebben wij bijvoorbeeld ook ontwerpen voor keuken behang!  Of bekijk het behang van een van onze vele andere kamers!

Resultaat 1–32 van de 533 resultaten wordt getoond

Behang toilet

Het is misschien niet de eerste ruimte waar je aan denkt, maar behang voor het toilet kan zeer zeker! Wanneer je hier bijvoorbeeld een aansluiting kan maken met het behang of de stijl van een andere kamer, zorg je voor een complete make-over met behang in jouw huis!

Verras jezelf

Behang op het toilet kan zorgen voor een positieve verassing voor wat betreft het eindresultaat! Je verwacht namelijk niet dat behang in een klein muurtje zoals het toilet zoveel verschil kan maken in sfeer en uitstraling.

Verschillende mogelijkheden

Ook voor het toilet hebben we verschillende mogelijkheden en stijlen in behang. Wil je een rustige look en misschien toch iets waar je langer naar moet kijken? Bekijk hier onze collectie toilet behang.