Behang keuken kopen | Unieke ontwerpen | Wonderwall
  • Gratis verzending
  • Unieke ontwerpen
  • Altijd op maat gemaakt

Keuken

De keuken vormt tegenwoordig het middelpunt van het huis, alles en iedereen komt er samen. Er worden natuurlijk ontbijtjes gemaakt, lunchtrommels gevuld en maaltijden bereid. Steeds vaker is het ook de plek waar je gezellig met familie en vrienden kookt, eet en borrelt en wordt het een blikvanger in het interieur. Dus verdient de keuken ook de nodige aandacht op het gebied van styling. Met het behang van Wonderwall Wallcoverings creëer je in een handomdraai een compleet andere look en die uitnodigende en gezellige sfeer. Veel mensen vragen zich af of behang wel praktisch is op een keukenmuur en kiezen daarom veilig voor tegels. Ons behang is echter hittebestendig én afwasbaar. Een vlekje poets je er zo weer af, dus ideaal voor toepassing op een keukenmuur. Neem een kijkje in onze collectie en zie welke prints het beste matchen bij jouw keuken en interieurstijl.

Ben je naast de keuken of vaak ik je kantoor te vinden? Bekijk dan de collectie kantoor behang! Of bekijk het behang van een van onze vele andere kamers.

Resultaat 1–32 van de 49 resultaten wordt getoond

Behang keuken

Het is misschien niet de eerste ruimte waar je aan denkt bij behangen, maar behang in de keuken kan juist zorgen voor een unieke sfeerbeleving! Tevens is ons type keuken behang afwasbaar (zowel mat vliesbehang als vinylbehang), waardoor jouw behang lang meegaat. Ook in de keuken!

Verschillende toepassingen

Hoe jouw keuken ook is ingedeeld en waar je jouw keuken ook voor gebruikt, onze collecte keuken behang heeft verschillende ontwerpen die passen bij jouw levensstijl. Heb je bijvoorbeeld een echte leef keuken of leven jullie misschien liever buiten? Bekijk onze collectie voor de perfecte match!

Doe ideeën op

Ben je nog op zoek naar ideeën voor behang in jouw keuken? Doe inspiratie op in onze diverse collectie. Van verschillende kleuren en stijlen tot een moderne of landelijke sfeer. Neem eens een kijkje!