Behang kinderkamer kopen | Unieke ontwerpen | Wonderwall
  • Gratis verzending
  • Unieke ontwerpen
  • Altijd op maat gemaakt

Kinderkamer

De kinderkamer vinden wij stiekem toch wel de leukste ruimte om te behangen. Behang is de perfecte sfeermaker in de kinderkamer. In onze collectie vind je behang waar je als ouder ook blij van wordt. Rustige prints in zachte kleuren, maar ook vrolijke en uitbundige prints. Jonge avonturiers kunnen op een wereldkaart ontdekken welke dieren er op Antarctica leven of tussen de sterren dromen van een toekomst als astronaut. Natuurliefhebbers kunnen tussen de wilde dieren in de jungle slapen of wakker worden in een veld met kleurrijke wilde bloemen! Laat je inspireren door de vele dessins van Wonderwall.

Ben je benieuwd naar meer diverese ontwerpen? Neem dan eens een kijkje bij de uitgebreide collectie in ons woonkamer behang! Of ben je benieuwd naar behang mogelijkheden voor andere kamers?

Resultaat 1–32 van de 360 resultaten wordt getoond

Behang kinderkamer

Verras jouw zoon of dochter met prachtig behang voor de kinderkamer! Kinderkamer behang is er in verschillende soorten en stijlen. Denk bijvoorbeeld aan een stoer behang voor een jongen of juist een roze behang voor een meisje.

Behang voor een jongen

Wil je een stoer behang voor de kinderkamer van een jongen? Bij Wonderwall vind je verschillende opties, zoals bijvoorbeeld een jungle behang of een behang van de ruimte. Waar je ook naar op zoek bent, er zit altijd wel een passende print tussen onze uitgebreide behang collectie!

Behang voor een meisje

Ben je meer op zoek naar een rustig of schattig behang voor een meisje? Ook hierin heeft Wonderwall verschillende opties. Denk aan patronen met bloemen of een schattig hertje. Maar ook wij weten dat meisjes juist stoer en misschien wel stoerder zijn dan jongens. Daarom hebben we ook voor meisjes genoeg stoere opties in onze collectie!