Bloemen behang kopen | Uniek en luxe behang | Wonderwall
  • Gratis verzending
  • Unieke ontwerpen
  • Altijd op maat gemaakt

Bloemen en planten

Wij worden blij van bloemen en planten in ons huis. Momenteel zie je meer bloemen en planten in het interieur dan ooit. Niet alleen in vazen en potten, maar ook op de muur! En daar fleurt je interieur van op! Dankzij de diverse stijlen van ons bloemen en planten behang is het toe te passen in heel veel woonstijlen. Wil je een romantische sfeer creëren in je slaapkamer, kies dan voor sierlijke klassieke rozen op een donkere achtergrond. Bij een Scandinavisch interieur passen prints met bloemen en bladeren in pasteltinten perfect. Durf jij met bloemenbehang een statement te maken? Een close-up van een bloem zorgt voor een krachtig effect op een grote muur. Geef je interieur een natuurlijke touch met bloemen en planten behang van Wonderwall.

Bloemen en planten zijn natuurlijk prachtig, maar neem ook eens een kijkje bij de collectie dieren behang of geometrisch behang! Al onze categoriën vind je terug onder onze volledige behangcollectie.

Resultaat 1–32 van de 355 resultaten wordt getoond

Bloemen behang

Met bloemen behang kan je eigenlijk alle kanten op, van een klassieke vintage look tot een modern patroon. Met allerlei soorten kleurstellingen kan je jouw behang perfect matchen met de rest van de kamer!

Voor verschillende kamers

De slaapkamer is voor de meeste mensen het eerste waar ze aan denken bij bloemen behang. Echter kunnen bloemen en planten ook goed toepasbaar zijn voor bijvoorbeeld de woonkamer of kinderkamer!

Creeër jouw eigen sfeer

Maak jouw kamer compleet en geef het een eigen sfeer met een passend bloemen behang. Romantisch, retro of toch klassiek? Laat je inspireren!