Geometrisch behang kopen | Uniek en luxe behang | Wonderwall
  • Gratis verzending
  • Unieke ontwerpen
  • Altijd op maat gemaakt

Geometrisch

Geometrisch behang is fascinerend om naar te kijken en voegt een andere dimensie toe aan je interieur. Bovendien geeft het je ruimte een moderne en rijke uitstraling. Strakke lijnen, driehoeken en cirkels of patronen die zich herhalen zijn de kenmerken van geometrisch behang. Onze collectie varieert van uitbundige kleurrijke cirkels die zich herhalen tot een chic minimalistisch ontwerp met goudkleurige lijnen en zachte tinten. Het mooie aan een geometrisch patroon is dat het kan opvallen in de ruimte en tegelijkertijd toch rustig kan ogen door het fijne lijnenspel en zachte kleurgebruik. Maak van je muur een eyecatcher door er geometrisch behang op aan te brengen!

Als fan van geometrisch behang ben je misschien ook geïnteresseerd in onze collectie structuur behang of vintage behang! Al onze categoriën vind je terug onder onze volledige behangcollectie.

Resultaat 1–32 van de 186 resultaten wordt getoond

Geometrisch behang

Met vormen, kleuren en patronen kunnen er verschillende soorten geometrisch behang gemaakt worden. Zo’n grafisch ontwerp zal meteen je aandacht trekken, waarna je er maar naar wil blijven kijken!

Behang met accenten

In geometrisch behang vind je vaak verschillende soorten accenten en afwerkingen terug. Van strak tot speels en van kleurrijk tot minimalistisch met bijvoorbeeld enkele gouden accenten. Waar kies jij voor?

Toepasbaar voor jouw kamer

Of je nou gaat voor een moderne of klassieke sfeer in jouw kamer, een geometrisch behang is eigenlijk overal voor geschikt. Zo kan je bijvoorbeeld de vorm van jouw kamer of meubilair terug laten komen in het behang, zodat je een perfecte aansluiting creëert!