• Gratis verzending
  • Unieke ontwerpen
  • Altijd op maat gemaakt

Chevy Springs

Behang
Staal
Meet het oppervlak van wat je wilt behangen en voer vervolgens de breedte en de hoogte in.
Bij een grote afmeting kunnen wij de kwaliteit van de print niet garanderen. Neem bij twijfel contact met ons op.
Houd er rekening mee dat wanden en plafonds vaak niet perfect recht zijn. Daarom kun je het beste in de hoogte en breedte 10 centimeter meer behang bestellen dan je nodig hebt.
Toon behang en prijs
Vul jouw maat in…
Inzoomen
Uitzoomen
90° draaien
Spiegelen
Toon banen
Vlies
Vinyl
Ons vliesbehang is een niet-geweven, robuuste en slijtvaste materiaalsoort. Vliesbehang heeft een matte uitstraling. Het is sterk, het scheurt of krimpt niet.
Vinyl (+€10 / m²) bevat een structuur dat zorgt voor een verfijnde en luxueuze uitstraling. Bovendien is het behang super afwasbaar en goed bestand tegen krassen.
Product totaal
Opties totaal
Totaal
Hulp nodig?

Productomschrijving

Geef je huis een opknapbeurt met Chevy Springs behang. Of het nu gaat om het behangen van je woonkamer, keuken, werkkamer, slaapkamer of kinderkamer, dit behang kan eigenlijk op iedere muur. Ben je uitgekeken op het behang of die ene saaie geverfde muur en wil je graag weer een gezellige ruimte creëren in je huis? Kies dan voor dit mooie Chevy Springs behang op jouw muur!

Hoe maak je jouw behang?

1. Voer de afmeting voor jouw muur in.
Houd er rekening mee dat wanden en plafonds vaak niet perfect recht zijn. Daarom kun je het beste in de hoogte en breedte 10 centimeter extra bestellen.
2. Klik vervolgens op “Toon behang en prijs”.
3. Pas bewerkingen toe door de knoppen te gebruiken.
Ook kan je met het scrollwiel van je muis in of uitzoomen en in het kader je muis ingedrukt houden om de positie van het ontwerp binnen jouw afmeting te plaatsen.
4. Selecteer het gewenste materiaal.
Hierin heb je de keuze uit mat vliesbehang en vinylbehang, ieder met zijn eigen eigenschappen.
5. Bevestig de uitsnede en klik op bestellen!

Materiaal

Mat vliesbehangZoals de naam al zegt heeft dit behang een matte uitstraling. Het is sterk, het scheurt of krimpt niet, en behangen is een fluitje van een cent. Je brengt de lijm direct aan op de muur in plaats van op het behang en hebt zelfs geen behangtafel nodig.

Vinylbehang met structuurOp zoek naar behang met structuur? Kies dan voor onze prints op vinylbehang. Het structuur in het vinylbehang zorgt voor een verfijnde en luxueuze uitstraling. Bovendien is het behang super afwasbaar en daardoor niet alleen geschikt voor thuis maar ook voor openbare ruimtes zoals ziekenhuizen, scholen, en bedrijven.

Wil je meer specificaties over onze materialen? Lees dan verder op onze pagina materiaal informatie.

Over Wonderwall

Wie zijn wij? Wonderwall bestaat uit een team van creatieve ontwerpers die bij willen dragen aan iedere interieur wens. Onze behang collectie bestaat dan ook uit een breed scala aan ontwerpen, van rustgevende designs tot kleurrijke werken. Voor iedere persoon en kamer hebben wij een geschikt behang. Kan je toch niet vinden waar je naar zoekt? Geen enkel probleem! Met onze ontwerpservice brengen we graag jouw behang wens in vervulling!

Verzending en levering

Omdat Wonderwall alle producten op maat maakt, hanteren we een langere levertijd dan je misschien gewend bent. Bestellingen worden doorgaans binnen 5 tot 8 werkdagen geleverd. Indien er een Track & Trace code beschikbaar is, ontvangt u deze per e-mail. Met deze code kunt u zien waar uw pakket zich op dat moment bevindt en of er in uitzonderlijke gevallen mogelijk vertraging is bij de vervoerder. Mocht u vragen hebben over de status van uw bestelling, neem dan contact met ons op.