Schilderij behang kopen | Uniek en luxe behang | Wonderwall
  • Gratis verzending
  • Unieke ontwerpen
  • Altijd op maat gemaakt

Meesterschilders

Met Wonderwall wordt een kunstwerk van een meesterschilder aan de muur misschien toch werkelijkheid. Kunst aan de muur is niet voor iedereen weggelegd. Laat staan als het gaat om een schilderij van Johannes Vermeer, Vincent van Gogh of Rembrandt van Rijn. Maar daar hebben wij een oplossing voor. Wij printen schilderijen van meesterschilders op behang, zodat je elke dag kunt genieten van jouw favoriet. In onze collectie vind je topstukken als De Nachtwacht, Gezicht op Delft en het Meisje met de parel. Met een meesterwerk op de muur geef je een stukje geschiedenis een mooie plek in je huis waar je uren naar kunt blijven kijken. Een schilderij uit het Rijksmuseum bij jou thuis aan de wand? Met Wonderwall behang is het nu mogelijk!

Deze meesterwerken zijn natuurlijk prachtig op iedere muur, maar misschien is werelds behang of natuur behang ook iets voor jou! Al onze categoriën vind je terug onder onze volledige behangcollectie.

Resultaat 1–32 van de 67 resultaten wordt getoond

Schilderij behang

Haal de meesterwerken van verschillende schilders in huis met schilderij behang. Denk aan een moderne versie van de Mona Lisa, de nachtwacht of het meisje met de parel! Veel van deze kunstwerken zijn onbetaalbaar, maar nu is het mogelijk om jouw muur om te toveren tot een meesterwerk!

Verschillende kunstenaars

Van een Vincent van Gogh, een Rembrandt van Rijn tot een Johannes Vermeer. Deze en nog veel meer meesterschilders vind je bij ons terug. Heb je zelf een schilderij of kunstenaar in gedachte en kan je deze niet bij ons terugvinden? Geen probleem! Neem contact met ons op om jouw wens om te zetten naar een perfect behang voor jouw muur.

Zwart wit of kleurrijk

Ieder kunstwerk heeft zijn eigen stijl en zo ook zijn eigen kleurstelling. Van rijke diepe kleuren tot zwart wit. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om perfect passend werk te vinden bij jouw ruimte!