Natuur behang kopen | Uniek en luxe behang | Wonderwall
  • Gratis verzending
  • Unieke ontwerpen
  • Altijd op maat gemaakt

Natuur

Wij bewonderen de schoonheid van de natuur en laten ons bij het samenstellen van onze collecties graag inspireren door alles wat onze planeet te bieden heeft. Fleur je woonkamer op met een uitbundige bloemenprint of sierlijke kraanvogels tussen weelderige pioenrozen. Creëer je liever rust? Ga dan bijvoorbeeld voor een zwart-witprint met de groeiringen van de doorsnede van een boom of een close-up van gedroogd gras in lichte lichten. Met behang van Wonderwall haal je de natuur in huis!

Naast al deze natuurlijke ontwerpen vind je misschien niet direct wat je zoekt. Bekijk daarom ook eens ons structuur behang of ons werelds behang! Al onze categoriën vind je terug onder onze volledige behangcollectie.

Resultaat 1–32 van de 454 resultaten wordt getoond

Natuur behang

Met ons natuur behang tover je iedere kamer om tot een natuurlijke omgeving. Van een exotische bloemen tot het bos, je vind alles in verschillende seizoenen terug. Het mooie van natuur behang is dat er oneindige kleurstellingen mogelijk zijn. Daarbij kan je een seizoen combineren zodat je de perfecte sfeer kan creëren die bij jou aansluit!

Laat de natuur spreken

De natuur biedt de mogelijkheid om jouw stijl te laten spreken. Tover jij jouw slaapkamer om tot een oase van rust? Of gaat jouw kind op avontuur in zijn of haar kinderkamer? Niets is te gek!