Werelds behang kopen | Uniek en luxe behang | Wonderwall
  • Gratis verzending
  • Unieke ontwerpen
  • Altijd op maat gemaakt

Werelds

Ben jij een echte reisliefhebber, stedentripper of avonturier? Dan is onze wereldse behangcollectie met wereldkaarten, kaarten van wereldsteden en foto’s van wereldbekende bouwwerken misschien wel wat voor jou. Bekijk de wereld vanuit je bed, vanaf je bank of bureaustoel en kom weer even in die ontspannen vakantiesfeer. Een wereldkaart op de muur helpt je je reisherinneringen levend te houden en doet je dromen van bestemmingen die je graag nog wilt bezoeken.

Wil je je naast deze wereldse beelden ook eens verdiepen in eens van onze andere ontwerpen? Bekijk dan eens ons bloemen en planten behang of ons geometrisch behang! Al onze categoriën vind je terug onder onze volledige behangcollectie.

Resultaat 1–32 van de 73 resultaten wordt getoond

Wereld behang

Waan je in een stad of land waar jij je thuis voelt met ons wereld behang. Van Parijs tot London en van Nederland tot Italië! Je vind hier beroemde bezienswaardigheden terug maar ook straatbeelden om de perfecte look te creëren.

Op de kaart

Naast verschillende beelden vind je ook kaarten terug in de wereld behang collectie. Een wereldkaart in een bepaalde kleur maar ook getekende kaarten voor bijvoorbeeld de kinderkamer.

Panden en gebouwen

Vind verschillende panden en beroemde gebouwen en haal ze in huis. Je hoeft eigenlijk niet meer de deur uit om op reis te gaan!