Steen behang kopen | Realistische structuren | Wonderwall
  • Gratis verzending
  • Unieke ontwerpen
  • Altijd op maat gemaakt

Steen

Toont alle 16 resultaten

Steen behang

Ben jij een fan van structuren of een industriële look? Dan is steen behang echt wat voor jou! Hiermee creëer je een realistische look van een echte muur in jouw kamer. Steen is er namelijk in vele soorten en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een donkere of lichte muur die bijdraagt aan de sfeer van jouw ruimte. Er zit altijd wel een passend ontwerp voor jou bij! Toch niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook eens ons marmer behang, industrieel behang of een van onze andere thema’s.

Van grof beton tot sierlijk marmer

De stijlen van steen behang zijn erg divers. Voor een grove look hebben we verschillende ontwerpen beton, maar voor een sierlijke uitstraling hebben we ook diverse soorten marmer. Steen is dan ook erg veelzijdig, dus laat je inspireren door onze collectie! 

Geef jouw kamer nét dat beetje meer

Door te kiezen voor een uniek behang geef je jouw kamer nét dat beetje extra. Door de realistische ontwerpen lijkt het net alsof de muur de echte structuur heeft! Een stoer steen behang stel je dus zelf gemakkelijk samen bij Wonderwall. Een ruime collectie die tevens gratis wordt verzonden! Kan je nou niet het behang vinden wat bij jou past of waar je naar op zoek bent? Geen probleem, neem gerust contact met ons op! Onze specialisten helpen je graag om jouw wens om te zetten tot een ontwerp op maat!