Industrieel behang kopen | Unieke collectie | Wonderwall
  • Gratis verzending
  • Unieke ontwerpen
  • Altijd op maat gemaakt

Industrieel

Toont alle 18 resultaten

Industrieel behang

Een industriële uitstraling in huis is een hype geworden. Met industrieel behang van Wonderwall heb je een passend behang bij dit thema dat volledig zal aansluiten bij jouw wensen! Tover jouw ruimte om tot een sfeervolle maar ook stoere kamer waar jij je thuis voelt. Door wat donkere kleuren te combineren met verschillende structuren creëer je een gave industriële urban-living look!

Welke kamer kies jij?

Een industrieel behang past in verschillende kamers. Denk bijvoorbeeld aan de woonkamer, slaapkamer of in de eetkamer! Bekijk onze uitgebreide collectie met ontwerpen en laat je inspireren. Kies bijvoorbeeld voor een steen patroon of een metalen structuur. Voor iedere smaak hebben wij een passend behang ontwerp. Bekijk daarom ook eens andere structuren zoals ons marmer behang, steen behang of een van onze andere thema’s!

Stoer en veelzijdig

Stoer, veelzijdig en minimalistisch. Deze drie eigenschappen typeren dit thema en deze look. Mede hierdoor is bijvoorbeeld ook de combinatie met enkele felle kleuren geschikt in het interieur. Goude accenten kunnen het geheel ook goed complimenteren. Een stoer industrieel behang stel je zelf gemakkelijk samen bij Wonderwall. Een ruime collectie die tevens gratis wordt verzonden! Kan je nou niet het behang vinden wat bij jou past of waar je naar op zoek bent? Geen probleem, neem gerust contact met ons op! Onze specialisten helpen je graag om jouw wens om te zetten tot een ontwerp op maat!