Jungle behang | Unieke ontwerpen | Wonderwall
  • Gratis verzending
  • Unieke ontwerpen
  • Altijd op maat gemaakt

Jungle

Toont alle 25 resultaten

Jungle behang

Ben jij dol op de natuur of op dieren? Met jungle behang tover je iedere kamer om tot een tropische omgeving! Jungle behang is geschikt voor iedere kamer en door onze uitgebreide collectie ook voor iedere smaak. Binnen onze collectie vind je verschillende patronen en kleurstellingen. Zo hebben we prachtig getekende ontwerpen voor bijvoorbeeld een kinderkamer, maar ook meer complexere designs voor allerlei andere kamers.

Waan je in de tropen

Hoe slecht het weer in Nederland soms ook mag zijn, met behulp van jungle behang waan jij je in de tropen! Laat jouw verbeelding spreken en tover jouw witte muur om tot een prachtig plaatje waar je trots op mag zijn. Bekijk naast ons jungle behang ook eens ons bladeren behang, botanisch behang of een van onze andere thema’s!

Uniek en rijk aan kleuren

Jungle behang staat voor unieke ontwerpen en de veelvoud aan kleuren. Mede hierdoor is het behang goed te combineren met verschillende interieurs en meubels! Of je nu gaat voor een patroon of een op zichzelf staand beeld, voor iedere smaak is er wat binnen deze collectie te vinden.