Minimalistisch behang in de woonkamer voor rust en warmte | Wonderwall
  • Gratis verzending
  • Unieke ontwerpen
  • Altijd op maat gemaakt

Minimalistisch behang voor rust en warmte – in de woonkamer van Teun en Annemiek

Vandaag nemen we een kijkje in het huis van Teun en Annemiek. Zij waren toe aan iets nieuws op de muur en zijn gevallen voor minimalistisch behang met vogels in zwart en wit van Wonderwall Wallcoverings. Dit vogelbehang van het merk Muance creëert echt rust, niet alleen in je interieur maar ook in je hoofd.

Een warm en huiselijk gevoel

Annemiek: “Het behang heeft onze woonkamer een warm en huiselijk gevoel gegeven. Bovendien nodigt het uit om op de bank te ploffen met een goed boek of te Netflixen met de openhaard aan. Precies wat we voor ogen hadden.”

Een gevoel van rust en kalmte

Teun: “Het behang bracht direct een gevoel van rust en kalmte. Heel fijn als je na een drukke dag op het werk thuis lekker tot rust wilt komen. De donkere kleur komt door de lichtval in ons huis zacht over en de vogels zorgen voor een natuurlijke en serene uitstraling. Een fijne bijkomstigheid van het vliesbehang van Wonderwall Wallcoverings is dat het je muur beschermt tegen stootschade en dat het je kamer minder hol laat klinken.”

Eenvoudig aan te brengen

Het vliesbehang van Wonderwall Wallcoverings is eenvoudig op de muur aan te brengen. Teun: “Wij vinden behangen een leuk klusje om met z’n tweeën te doen. Binnen een paar uur verander je de look van je hele woonkamer. Wij hadden het al eerder gedaan en met behulp van het overzichtelijke stappenplan kan er eigenlijk weinig misgaan.

Ben je net als Teun en Annemiek op zoek naar behang dat aangenaam is voor het oog en dat zorgt voor innerlijke gemoedsrust? Het minimalistische behang met vogels in zwart en wit van Wonderwall oogt eenvoudig, maar geeft echt warmte en rust in je interieur. In onze ogen is dit behang ideaal voor mensen met een minimalistisch interieur en een druk bestaan.