Een rustgevende sfeer creëren met vogelbehang | Wonderwall
  • Gratis verzending
  • Unieke ontwerpen
  • Altijd op maat gemaakt

Een rustgevende sfeer met vogelbehang – in de keuken van Harry en Karin

Harry en Karin uit Zutphen wilden in hun moderne zwarte leefkeuken luxe en een rustgevende sfeer creëren. Tijdens de zoektocht naar luxe en stijlvol behang kwamen ze terecht bij Wonderwall Wallcoverings. Karin: “Het kiezen van behang vond ik best lastig, er is zoveel keuze dat je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet. Omdat we echt op zoek waren naar iets unieks, besloten we samen de Unique Wonders te gaan bekijken. Ons oog viel al snel op het behang met de vliegende sierlijke kraanvogels.”

Vliegende kraanvogels

Kraanvogels staan in veel culturen symbool voor geluk, lang leven en liefde & trouw en worden bovendien gezien als de boodschapper van vrede. Geen wonder dat deze prachtige elegante vogel nu ook steeds vaker in ons interieur neerdaalt. Karin: “Wij zijn heel blij met het kraanvogelbehang in onze keuken. Die ziet er nu compleet anders uit en ik vind het leuk dat ons interieur hiermee een subtiele Aziatische touch heeft gekregen. De keuken is een plek geworden waar we nu nog liever onze tijd doorbrengen met vrienden en familie.”  

Behang in de keuken?

Veel mensen vragen zich af of dat wel zo praktisch is. Wij kunnen je geruststellen: ons behang is hittebestendig én afwasbaar. Harry: “Zelfs als er spetters tomatensoep of pesto op het behang spatten, veeg je het er zo weer af met een vochtige doek. Zonder dat het vlekken geeft of het behang beschadigt.”

Behangservice

Harry en Karin zagen het niet zitten om het behang zelf aan te brengen en hebben daarom gebruik van gemaakt van de behangservice. Harry: “de behangers van Wonderwall Wallcoverings gaan professioneel te werk en hebben echt strak werk afgeleverd. Dat was ons zelf niet zo mooi gelukt. In een paar uur waren ze klaar en konden wij gaan genieten van de nieuwe look.”