Behang dat oude tijden doet herleven | Wonderwall
  • Gratis verzending
  • Unieke ontwerpen
  • Altijd op maat gemaakt

Behang dat oude tijden doet herleven – Broederenklooster Zutphen

In 2019 is het voormalige Broederenklooster in het centrum van Zutphen verbouwd tot een prachtig boutique hotel en restaurant. Het doel van de verbouwing was zoveel mogelijk de authentieke sfeer te benaderen uit de kloostertijd. Maar wel met de hedendaagse eisen op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Eén van de mooiste en oudste gebouwen van de stad is omgebouwd tot een plek waar historie en hedendaagse luxe perfect hand in hand gaan. Waar je tot rust kunt komen en waar je je in de watten kunt laten leggen.

Sfeer creëren met behang van Wonderwall Wallcoverings

Ook wij hebben een bijdrage mogen leveren aan dit prestigieuze horecaproject. Wij hebben meerdere muren in het Broederenklooster voorzien van Wonderwall Wallcoverings. Het decoreren van de muren in de diverse kamers, het restaurant en de wijnkelder zorgt ervoor dat oude tijden in het Broederenklooster echt herleven. Ons team heeft de ideeën van de initiatiefnemers tot leven gewekt door onder andere oude foto’s en schilderijen te printen op kwalitatief hoogwaardig behang. Vervolgens hebben ze het behang ook professioneel aangebracht. Inmiddels hebben al vele bezoekers kunnen genieten van de sfeervolle historische prints.

Unieke hotelbeleving

Wil jij culinair genieten en ben je op zoek naar een unieke hotelbeleving? Plan dan eens een weekendje Zutphen! In het Broederenklooster waan je je echt even in het verleden. De kaart van het restaurant is geïnspireerd op de Franse keuken, maar heeft een moderne twist. Er wordt bovendien zoveel mogelijk gebruik gemaakt van lokale en seizoensgebonden producten en de smaakcombinaties zijn uitermate verrassend. Na je diner kun je overnachten in voormalige dormitoriums van de monniken en word je wakker met uitzicht op schitterend behang van Wonderwall Wallcoverings en natuurlijk de prachtige kloostertuin.